Wanneer u het CRM binnen uw ledenorganisatie of verenging wilt verbeteren, dan is het aanschaffen van een goede software die speciaal ontwikkeld is voor verenigingen en ledenorganisaties misschien een goede oplossing. Voor het aanschaffen van CRM software voor ledenorganisaties, kun u bij cci groep terecht voor het ontwikkelen van effectieve software voor verenigingen. Met ons relatie- en ledenbeheer systeem kunt u één of meerdere ledenadministraties voeren. Ook kunnen er, vanaf een (besloten) site, geautomatiseerde mutatieverzoeken verwerkt worden. Daarnaast is deze ledenadministratie software te integreren met CMS, DMS of andere systemen. Tot slot kunt u onze CRM software ook integreren met MS Office en MS Outlook.

Het ontwikkelen van je vereniging met behulp van CRM

Tijdens de opstart en ontwikkeling van je vereniging is een CRM systeem voor je vereniging eigenlijk onmisbaar. Misschien bestaat je vereniging al wel langer, maar heb je juist een boost nodig om verder te komen of groter te worden. Dit zijn allemaal goede en logische redenen om een CRM pakket voor je vereniging aan te schaffen en hier direct mee aan het werk te gaan. Er zijn nog wel meer redenen om op te noemen, maar die zullen later in deze tekst worden genoemd. De CRM software voor verenigingen is een manier om klantenbeheer te laten helpen bij het groeien van je vereniging. Dit klinkt vast heel mooi en dat is het dan ook.

Aan de slag met een CRM systeem exclusief voor ledenorganisaties

Het doel van CCI Groep is de professionalisering van de verenigingswereld. Door innovatieve software te ontwikkelen die de informatie-uitwisseling, communicatie en samenwerking tussen verschillende actoren binnen een ledenorganisatie zichtbaar verbeteren. Een goed contact met leden staat hierbij centraal.

Op zoek naar een totaaloplossing? Software systemen van CCI zijn geschikt voor het beheren van de website, ledennet, CRM en interne en externe documentenstroom van ledenorganisaties. Dankzij de online samenwerking die onze software mogelijk maakt, kan kennis en informatie binnen uw ledenadministratie vereniging sneller gedeeld worden. Met onze CRM software producten streven wij samen met onze klanten naar markt- en kennisleiderschap binnen hun ledenorganisaties en naar de hoogst mogelijke ledentevredenheid.

Wilt u ook de CRM binnen uw ledenorganisatie naar een hoger niveau brengen en inzicht in het gedrag van uw leden krijgen? Dan is het kiezen voor de software van CCI Groep, een optie om te overwegen.